De 8 beste oefeningen om snel gewicht te verliezen

0
De 8 Beste oefeningen om snel gewicht te verliezen
De 8 Beste oefeningen om snel gewicht te verliezen

De beste oefeningen om snel af te vallen zijn geen geheimen die voor slechts enkelen zijn gereserveerd. Ze komen vrij vaak voor, maar ze worden door velen over het hoofd gezien. Mensen die willen afvallen, denken misschien dat er een magisch programma of oefening is die het voor elkaar krijgt.

Zou het je verbazen om te weten dat je waarschijnlijk al deelneemt aan sommige van deze oefeningen? Het echte geheim zit in het weten hoe je die oefeningen moet doen voor maximaal voordeel.

Als je bijvoorbeeld loopt of trapt, gebruik je de beste oefeningen om snel af te vallen. Je hoeft er alleen maar het beste van te maken door de frequentie en tijd die je aan deze  activiteiten wijdt te verhogen.

Tenzij je elke dag een krachtige 45 tot 60 minuten aan deze oefeningen besteedt, zul je niet snel afvallen. Je wordt gewoon moe. De sleutel is consistentie en dat u uw systeem regelmatig werkt. Spieropbouwende oefeningen zijn het meest effectief om snel gewicht te verliezen.

Welke oefening je ook kiest, zorg ervoor dat je er al je energie in steekt. Je wilt je hartslag op peil houden en je bloed gedurende de hele trainingsperiode laten pompen, met een goede afkoeling achteraf.

Als je bijvoorbeeld stevig wandelt, loop dan de laatste paar minuten langzaam om je lichaam de kans te geven om af te koelen. Plotseling stoppen kan spierkrampen veroorzaken en is echt niet goed voor je hart. Geef het de tijd om terug te vallen naar normaal terwijl je matig actief bent.

Zorg ervoor dat je veel water drinkt tijdens het sporten om je reserves aan te vullen en krampen te helpen voorkomen.

Als je er klaar voor bent, zijn hier de 10 beste oefeningen om snel af te vallen. Begin geleidelijk en laat je lichaam zich aanpassen aan de trainingen.

1. Squats: Deze oefening is geweldig voor het opbouwen van been- en bilspieren. Ga met je voeten op schouderbreedte uit elkaar staan en hurk naar beneden en dan 10-20 keer omhoog door twee of drie sets.

2. Jumping Jacks: Deze ken je vast nog uit je schooltijd. Ze bieden een van de beste aërobe trainingen voor het hele lichaam. Doe vier of vijf sets van 20 jumping jacks voor het beste resultaat.

3. Stappen: Als je talloze uitstapjes naar boven hebt gemaakt tijdens het bewegen of schoonmaken, weet je hoeveel energie deze oefening kost. De voordelen zijn meervoudig: verbrandt calorieën, verhoogt de hartslag, geweldige aerobicstraining, bouwt been- en bilspieren op. U kunt hiervoor uw trap gebruiken. Stap 20 keer op en neer, rust uit en herhaal twee of drie keer.

4. Wandelen: Snel lopen is beter dan langzaam lopen, maar beide zijn gunstig. Als je een oefening wilt om snel af te vallen, loop dan een half uur stevig en je kunt tot 180 calorieën verbranden.

5. Fietsen: Het buitenleven kan aangenamer zijn, maar stationaire binnencycli kunnen een even goede oefening bieden om snel af te vallen. Sterker nog, als je de juiste hoeveelheid weerstand op de juiste snelheid toepast, kun je in een half uur tussen de 250 en 500 calorieën verliezen.

6. Zwemmen: Dit is een geweldige, leuke oefening voor veel mensen. Het biedt een uitstekende cardiotraining die je hele lichaam gebruikt. Een half uur de borststreek doen kan 400 calorieën verbranden.

7. Langlaufen: Nog een leuke activiteit met dezelfde voordelen als zwemmen.

8. Springtouw: dit is niet alleen een kinderspel. Volwassenen kunnen een geweldige, ongeëvenaarde totale lichaamstraining krijgen door slechts 15 tot 20 minuten touwtjespringen.

Dat geeft je acht van de beste workouts die je kunt proberen. Het zijn slechts enkele van de beste oefeningen om snel gewicht te verliezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in