De beste manier om gewicht te verliezen

0
De beste manier om gewicht te verliezen
De beste manier om gewicht te verliezen

Laten we beginnen met ervoor te zorgen dat wanneer je zegt: “Wat is de beste manier om af te vallen?” Dat wat je echt bedoelt is om dat gewicht veilig te verliezen en het levenslang af te houden. Als dat is wat je bedoelt, laten we dan enkele veel voorkomende misvattingen doorbreken en je de beste manier laten zien om af te vallen zonder de pluisjes en verwarring.

Er is geen enkele beste manier om gewichtsverlies te bereiken; het is altijd een gecombineerde inspanning met behulp van een paar verschillende systemen van het lichaam. Dit betekent dat om je gewicht snel te verliezen, maar om het veilig te doen, we goed moeten eten, wat aërobe oefeningen moeten doen en weerstandstraining. Uit jarenlange personal training kan ik je met zekerheid vertellen dat als een van deze drie componenten ontbreekt, je gewichtsverlies langzaam tot niet-bestaand zal zijn.

Nu heb ik mensen snel zien afvallen met alleen een extreem dieet, maar dit gewicht komt snel terug en meestal met een paar extra kilo’s om een comfortabel verblijf te maken. Niet alleen is dit niet de beste manier of zelfs de snelste manier om af te vallen, maar het is ook erg onveilig. De systemen van het lichaam houden er wel van om op deze manier af te vallen en zullen in opstand komen.

Dus hoe ga je zo snel mogelijk om met de genoemde methoden af te vallen? Laten we het eerst hebben over goed eten voor gewichtsverlies. Goed eten omvat 4-6 kleine maaltijden per dag. Elk van deze maaltijden moet enkele van alle macronutriënten bevatten. Dit betekent zowel vet, koolhydraten als eiwitten. Verdeel deze maaltijden gelijkmatig over de dag, zeg maar om de drie tot vier uur.

Een van de beste dingen die je kunt doen om snel af te vallen, is aërobe oefeningen in je schema opnemen. Dit betekent elke activiteit waardoor je harder ademt dan normaal en voor een duur van 30 minuten tot een uur. U moet dit minstens 4 keer per week doen, samen met het volgende onderdeel van ons “beste manier om af te vallen” -systeem.

Onthoud nu dat dit een systeem is, geen beste manier, snel gewicht verliezen gimmick. Dus samen met je aerobe oefening zoals wandelen of joggen ga je wat weerstandstraining doen. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een trainingsprogramma voor gewichtsverlies hoeft alleen iets meer stress dan normaal op je spieren te leggen om effectief te zijn. Dit kan zo simpel zijn als dit.

Lichaamsgewicht Squats en Pushups op je knieën Sit-ups of crunches Calf Raises op sommige trappen

Doe dit allemaal achter elkaar totdat je geen andere kunt doen en herhaal dan het hele gewichtsverliescircuit nog twee keer. Dit moet elke keer worden gedaan als je de eerste paar weken je cardio doet om de bal aan het rollen te krijgen en om van de maagrollen af te komen….

Je kunt zien dat in feite de beste manier om gewicht te verliezen en het voor het leven af te houden, meer een manier van leven is. Het is echter echt niet zo’n groot probleem. De hierboven gepresenteerde ideeën zullen uw normale schema nauwelijks belemmeren. Natuurlijk kun je een tv-programma van een uur missen, maar de resultaten en manier waarop je je voelt, zullen een gemiste aflevering van “So You Think You Can Dance” meer dan goedmaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in