Een thuisgym en wandelen = een geweldig trainingsprogramma

0
Een thuisgym en wandelen = een geweldig trainingsprogramma
Een thuisgym en wandelen = een geweldig trainingsprogramma

Met de drukke levensstijl van vandaag kunnen maar weinig volwassenen met gezinnen het zich veroorloven om de tijd te nemen die nodig is om regelmatig naar basicfit te gaan. Heck, zelfs als het binnen een korte afstand is, hebben we het over meerdere uren inzet per sessie. Wie heeft daar tijd voor!?

Toch erkennen we allemaal dat bewegen gewoon ronduit goed voor je is. Als je willekeurige 10 medische aandoeningen en ziekten noemt, ben ik bereid om geld te wedden dat een vorm van frequente lichaamsbeweging een goede behandeling of preventieve maatregel is voor ten minste 9 van hen. Dieet en lichaamsbeweging duiken op als behandelingen en preventieve maatregelen bij zoveel van de ziekten die ons vandaag de dag kwellen, en beide gebieden zijn een goede plek om je op te concentreren als je je zorgen maakt over je gezondheid. Zelfs een eenvoudige wandeling voor lichaamsbeweging kan een lange weg gaan naar het verbeteren van uw gezondheid.

Wandelen voor lichaamsbeweging is leuk, gemakkelijk en is een geweldige stressverlager, maar daarover zo meer.

Een ander idee is dat van thuisgym apparatuur. nu hebben we het niet over genoeg apparatuur om de kelder of meerdere slaapkamers te vullen. Wat u wilt, is iets waar u van geniet en dat in de privacy van uw huis kan worden gedaan wanneer u maar wilt. Mijn zoon, die aan zijn spierspanning werkt, heeft een krachttrainingsprogramma met 1 apparaat.

De vrouw houdt van de aerobe actie van een kleine trampoline en loopband. Het idee van thuisgymnastiekapparatuur hoeft geen ontmoedigende onderneming te zijn, alleen iets dat uren bespaart en het trainingsprogramma mogelijk maakt dat u rechtstreeks vanuit uw eigen huis wenst. Een andere geweldige training is echter gewoon wandelen!

Het mooie van wandelen voor lichaamsbeweging is dat je het overal kunt doen. Je hebt absoluut geen excuus om niet op te staan en minstens 30 minuten per dag rond te lopen. Dus het regent? Neem een paraplu mee! Serieus, ga gewoon een paar keer een korte wandeling rond het blok maken en je zult jezelf er later dankbaar voor zijn. Als het absoluut ellendig is, is gewoon een tijdje rondlopen in je huis of appartement beter dan niets.

Wandelen voor lichaamsbeweging heeft een extreem lage impact, en dus kan iedereen van elke leeftijd het veilig en vaak doen zonder zich zorgen te maken over het beschadigen van zichzelf. Hardlopen en andere meer inspannende vormen van lichaamsbeweging kunnen allerlei soorten gewrichtspijn en pijn veroorzaken en wordt niet aanbevolen, tenzij u verder in goede conditie bent.

Veel recente studies naar verschillende vormen van lichaamsbeweging tonen aan dat wandelen net zo goed voor je is als hardlopen of andere krachtigere oefeningen, je moet het gewoon langer doen. Als je loopt om te sporten, ga dan minstens 30 minuten of zelfs een uur. Hoe meer hoe beter, want je kunt jezelf geen pijn doen door te veel te lopen.

Er zijn veel oefenprogramma’s die de voordelen van wandelen voor lichaamsbeweging beginnen te realiseren. Omdat het iets is dat vrijwel iedereen die kan lopen kan doen, is er een enorme doelmarkt voor wandelprogramma’s. Ik zou elk programma aanbevelen dat je motiveert om regelmatig te lopen. Zelfs zonder een, zijn er wandel- en wandelclubs overal om lid van te worden. Niet alleen kan wandelen voor lichaamsbeweging een manier zijn om een goede gezondheid te behouden, maar het kan ook een goede manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe netwerken te vormen.

Met zoveel voordelen en vrijwel geen nadelen, kun je niet fout gaan met wandelen voor lichaamsbeweging. Het enige nadeel is dat het tijd kost om te doen, maar het is tijd die goed wordt besteed. Wat is de waarde van een goede gezondheid en een lang leven? Voeg een favoriet stuk fitnessapparatuur toe en je hebt alles wat nodig is om een gezond trainings- en trainingsprogramma te ontwikkelen zonder het ongemak om de hele tijd naar de sportschool te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in