Groene Thee Dieet Feiten

0
Groene Thee Dieet Feiten
Groene Thee Dieet Feiten

Steeds meer vertonen de gelijkenis van groene thee. Sommigen nemen het al op in hun dieet. Hoe zien mensen groene thee? Het is een wondermiddel dat de jeugdigheid, schoonheid en een sterk en gezond lichaam kan verbeteren. Het wordt ook beschouwd als de beschermer van het menselijk lichaam tegen tal van ziekten. Voor de fitnesswereld dient het als een middel bij het verliezen van gewicht. Dit zijn slechts enkele van de voordelen van het hebben van groene thee dieet.

Het trainen van een natuurlijk dieet

Door dagelijks minstens 3 kopjes groene thee in uw maaltijd op te nemen, verbetert u een evenwichtiger dieet. Samen met lichaamsbeweging is groene thee effectiever gebleken dan ooit. Er bestaat niet zoiets als hoeveel porties elke maaltijd groene thee kan worden opgenomen. Geen exacte doses. Slechts één kopje per ontbijt, lunch, diner en zelfs tijdens middernacht snacks is voldoende om deel uit te maken van uw dagelijkse dieet.

Groene thee behoudt al zijn belangrijke verbindingen zoals antioxidanten omdat het wordt gebrouwen en niet gefermenteerd, Het is raadzaam om groene thee te drinken terwijl het nog warm is, omdat levende antioxidanten zeer prominent zijn en de waardevolle voedingseffecten ook behouden blijven. Het is beter om losse groene theebladeren te kopen en te brouwen dan de gebottelde of poedervormige bladeren, omdat ze niet zo effectief zijn als brouwen.

Zwarte thee versus groene thee

Zwarte thee is helemaal niet vergelijkbaar met groene thee. Terwijl groene thee meestal wordt gebrouwen, wordt zwarte thee gefermenteerd. Het fermentatieproces van zwarte thee heeft de neiging om de belangrijke vitamines en voedingsstoffen te elimineren die gunstig zijn voor de gezondheid. Daarom wordt geconcludeerd dat groene thee bewezen effectiever is dan zwarte thee.

Groene thee dieet voordelen

• Verminder het risico op hypertensie en hoge bloeddruk

• Vernietig vrije radicalen

• Zorg voor een gezonde vocht- en elektrolytenbalans die vermoeidheid en stress kan helpen verlichten

• Lagere verhoogde hoeveelheid cholesterolgehalte

• Toxine preventie in de lever

• Antivirale en antibacteriële eigenschappen

• Verminder de incidentie van kanker in delen van het lichaam zoals dikke darm, alvleesklier, slokdarm, rectum, blaas en maag met maximaal zestig procent

• Verhoogd metabolisme

• Versterk het immuunsysteem

• Stopt trombosevorming die de oorzaak is van hartaanvallen

Cafeïnegehalte

Gedachten over het cafeïnegehalte in groene thee hebben verontruste en behoorlijk gealarmeerde fervente drinkers van de drank. Hoewel, er zijn manieren om het cafeïnegehalte in je groene thee te verminderen door jezelf aan te passen aan de effecten en de tolerantie van je lichaam te observeren.

Waarschuwing voor groene thee cafeïne

• Als u een medische aandoening heeft of als u zwanger bent, moet u eerst uw arts raadplegen voordat u de drank consumeert.

• Drink matig. Cafeïne is niet het enige dat negatieve effecten kan hebben wanneer het wordt verhoogd. Een hogere concentratie polyfenolen kan de nieren en lever beschadigen. Drink geen 8-10 kopjes groene thee per dag. Dat kan zeer schadelijk zijn, vooral als je een laag tolerantieniveau hebt. De meer acceptabele inname is ten minste 3-4 kopjes per dag.

• Laat je niet misleiden door energiedrankjes gemaakt van groene thee. Afgezien van verminderde of zeer minder antioxidanten, hebben energiedranken een hoog suikergehalte. Dranken zoals deze hebben al veel processen ondergaan die belangrijke voedingsstoffen kunnen verliezen bij het bereiken van je lichaam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in