Sanajoint review en ervaringen: Valse claims?

0

Sanajoint is een voedingssupplement van SanalysLab, dat volgens de verkoper zou helpen om pijnklachten en het kraakbeen te herstellen. Door dat de bevolking steeds ouder en zwaarder wordt nemen de klachten toe aan het bewegingsapparaat. Sanajoint is zo’n middel waar veel mensen baat bij kunnen hebben. De kosten voor dit supplement zijn 69.95 per verpakking, waarmee je een maand zou kunnen doen.

Helpt Sanajoint echt of is dit te mooi om waar te kunnen zijn?

Over SanalysLab

SanalysLab (VADOM) is volgens de Franse KvK een e-commerce bedrijf , gericht op de verkoop van supplementen. M.a.w. maakt zelf geen supplementen, maar verkoopt ze enkel.

Ervaringen met SanaJoint?

Op de website van sanajoint staan veel positieve verhalen, wat natuurlijk niet gek is, want je gaat je eigen product niet afkraken. De verkoopvideo geeft aan dat je met dit supplement weer kraakbeen kunt terug krijgen. Op trustpilot zijn ze zwaar negatief over dit product, het werkt niet en afspraken worden niet na gekomen. De expert Dr Rosmy Barrios zou niet bestaan en verzonnen zijn. Op klachtenkompas noemt men dit oplichting en ze komen afspraken niet na. Er is moeilijk contact te krijgen met de verkoper.

Marketing

Dit supplement wordt via MSN en Facebook advertenties verkocht. Nadat je op de advertentie hebt geklikt kom je terecht op een verkooppagina waar je een uitgebreide video krijgt te zien, gepresenteerd door Dr Rosmy Barrios. Hierin worden veel beloftes gedaan die ze niet kunnen waarmaken.

In de bovenstaande video wordt uitgelegd hoe je kraakbeen kunt terug krijgen. Echter er is geen enkele arts of wetenschapper, die deze beweringen ondersteund.

Ingrediënten

Dit supplement bevat maar weinig werkzaam ingrediënten. Van het hoofdbestandsdeel eierschalen is niets bekend. Van kurkuma is bekend dat het ontstekingsremmend werkt.

Tegenstrijdigheid

Eierschalen worden soms gebruikt als bron van calciumsupplementen, omdat eierschalen een hoog gehalte aan calciumcarbonaat bevatten. Calcium is een belangrijk mineraal voor de opbouw en het onderhoud van botten en tanden. Er is echter weinig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van het gebruik van eierschalen als supplement.

Kurkuma is een kruid dat vaak wordt gebruikt in de keuken en in traditionele geneeskunde. Het actieve ingrediënt in kurkuma is curcumine, dat een ontstekingsremmende werking heeft en mogelijk andere gezondheidsvoordelen heeft, zoals het verminderen van oxidatieve stress en het verbeteren van de cognitieve functie. Er zijn echter wel beperkingen in de biologische beschikbaarheid van curcumine, wat betekent dat het lichaam het niet efficiënt kan opnemen. Daarom worden er vaak supplementen gemaakt die gebruik maken van andere stoffen om de opname te verbeteren.

Het is belangrijk om te onthouden dat voedingssupplementen niet worden gereguleerd zoals medicijnen, dus het is aan te raden om altijd voorzichtig te zijn bij het gebruik van voedingssupplementen en uw arts te raadplegen voordat u ze gaat gebruiken.

Is SanaJoint te koop bij het kruidvat?

Sanajoint is niet te koop bij het kruidvat, omdat volgens ons niet betrouwbaar is. Daarnaast is het een duur product en zijn vergelijkbare producten bij het kruidvat veel goedkoper.

Conclusie Sanajoint

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Sanajoint of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in