Sanajoint review en ervaringen: Valse claims?

0

Sanajoint is een voedingssupplement van SanalysLab, dat volgens de verkoper zou helpen om pijnklachten en het kraakbeen te herstellen. Door dat de bevolking steeds ouder en zwaarder wordt nemen de klachten toe aan het bewegingsapparaat. Sanajoint is zo’n middel waar veel mensen baat bij kunnen hebben. De kosten voor dit supplement zijn 69.95 per verpakking, waarmee je een maand zou kunnen doen.

Helpt Sanajoint echt of is dit te mooi om waar te kunnen zijn?

Over SanalysLab

SanalysLab (VADOM) is volgens de Franse KvK een e-commerce bedrijf , gericht op de verkoop van supplementen. M.a.w. maakt zelf geen supplementen, maar verkoopt ze enkel.

Ervaringen met SanaJoint?

Op de website van sanajoint staan veel positieve verhalen, wat natuurlijk niet gek is, want je gaat je eigen product niet afkraken. De verkoopvideo geeft aan dat je met dit supplement weer kraakbeen kunt terug krijgen. Op trustpilot zijn ze zwaar negatief over dit product, het werkt niet en afspraken worden niet na gekomen. De expert Dr Rosmy Barrios zou niet bestaan en verzonnen zijn. Op klachtenkompas noemt men dit oplichting en ze komen afspraken niet na. Er is moeilijk contact te krijgen met de verkoper.

Marketing

Dit supplement wordt via MSN en Facebook advertenties verkocht. Nadat je op de advertentie hebt geklikt kom je terecht op een verkooppagina waar je een uitgebreide video krijgt te zien, gepresenteerd door Dr Rosmy Barrios. Hierin worden veel beloftes gedaan die ze niet kunnen waarmaken.

In de bovenstaande video wordt uitgelegd hoe je kraakbeen kunt terug krijgen. Echter er is geen enkele arts of wetenschapper, die deze beweringen ondersteund.

Ingrediënten

Dit supplement bevat maar weinig werkzaam ingrediënten. Van het hoofdbestandsdeel eierschalen is niets bekend. Van kurkuma is bekend dat het ontstekingsremmend werkt.

Tegenstrijdigheid

Als ze aangevend dat kraakbeen hersteld is dat een medische claim. Echter ze geven aan dat:

  1. Deze producten zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.
  2. De informatie in dit promotieartikel over SanalysLab-producten kan niet worden beschouwd als medisch advies. Deze methode is geen wonderproduct.

Uiteraard bevind deze tekst zich onderaan de pagina en is slecht leesbaar.

Is SanaJoint te koop bij het kruidvat?

Sanajoint is niet te koop bij het kruidvat, omdat volgens ons niet betrouwbaar is. Daarnaast is het een duur product en zijn vergelijkbare producten bij het kruidvat veel goedkoper.

Conclusie Sanajoint

De genezende werking van Sanajoint is een valse claim! Als je last hebt van je gewrichten ga dan rustig wandelen, als je niet beweegt wordt het erger. Als je last hebt van je gewrichten vraag dan advies aan een arts, laat je goed adviseren of door verwijzen naar een specialist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in