Zijn dieetpillen het antwoord voor overgewicht?

0
Zijn dieetpillen het antwoord voor overgewicht?
Zijn dieetpillen het antwoord voor overgewicht?

Er is veel gedoe geweest met hoe de Nedeland omgaat et gezondheidsproblemen vanwege obesitas. Steeds meer mensen verdrinken in de aanval van fastfood en junkfood. Herinner je je de film “Super Size Me” nog? Het speelde een parodie op hoe Amerikanen zichzelf suf proppen met vet voedsel. Meer dan zestig procent van de Amerikaanse burgers wordt als zwaarlijvig beschouwd of grenst eraan. Velen willen dit graag ontkennen, maar diep van binnen willen de meesten van hen hun levenstijl veranderen.

De fitness- en gezondheidsindustrie van Europa is een miljardenbedrijf dat rust op de obesitasangst van de burgers. Velen kennen de gevolgen van dik zijn en willen graag veranderen. Van aerobics, tot fitnessapparaten, tot instructievideo’s, voedingssupplementen, dieetpillen en nog veel meer. Velen zijn begonnen aan de verlies-vet reis in de hoop hun eetbuien te overwinnen, maar niemand wil er echt hard voor werken. De opties van de industrie houden hun hoop levend om er beter uit te zien en zich beter te voelen zonder zich in het zweet te werken.

Dus toen de opkomst van dieetpillen in populariteit kwam, met beloften als: “smelt kilo’s gemakkelijk weg.” “Zie er beter uit in plaats van de tijd.” Look and Feel great without exercise,” en nog veel meer, veel mensen waren enthousiast over dat concept en sprongen in de razernij. Er zijn echter zoveel vragen opgedoken, is het echt zo goed? Zou het echt werken? Heeft het bijwerkingen? Kunnen ze die beloftes echt waarmaken? Recente studies hebben aangetoond dat sommige echt werken, het probleem is dat velen zijn gedocumenteerd om te lijden aan gezondheidsproblemen. Hartgerelateerde problemen zijn ontstaan en veel sterfgevallen zijn in verband gebracht met dergelijke dieetpillen.

Dus hoe weet je welke dieetpil goed voor je zou zijn? Nou, alleen een arts kan het echt zeggen. Het zou het beste zijn om jezelf eerst te onderwerpen aan een grondige fysieke om de risico’s te zien die gepaard kunnen gaan met het nemen van dieetpillen.

Er is een overvloed aan dieetpillen op de markt en deze zijn onderverdeeld in drie soorten. OTC’s of Over the Counter, dit zijn dieetpillen die in de drogist kunnen worden gekocht zonder dat er doktersrecepten nodig zijn. Ze bevatten meestal weinig chemicaliën die het menselijk systeem veel kunnen beïnvloeden. Ze worden als minder gevaarlijk beschouwd, maar worden ook eerst onderworpen aan FDA-tests voordat ze op de markt worden verkocht. Een andere vorm van dieetpillen zijn de kruidensupplementen. Ze worden meestal niet gelabeld als medicijnen en kunnen ook zonder recept worden gekocht. Ze beweren volledig natuurlijk te zijn, maar worden nog steeds onderworpen aan fda (Food and Drugs Administration) onderzoek. Dan zijn er de voorgeschreven dieetpillen. Ze worden alleen verkocht met doktersrecepten en worden streng gereguleerd door de FDA. Artsen houden ook nauwlettend toezicht op hun patiënten die deze vorm van dieetpillen nemen voor eventuele schade of risico’s voor hun gezondheid.

Met zoveel vormen, variëteiten en soorten werken deze dieetpillen meestal niet voor iedereen, omdat ze een verschillende chemische samenstelling hebben en de patiënten verschillende reacties hebben. Dieetpillen kunnen onbedoeld effect hebben op elk individu. Vaak voorkomende bijwerkingen zijn, ongemakkelijke krampen, gas en diarree. Dit komt door het feit dat het medicijn belangrijke vitaminesupplementen voor het lichaam wegneemt. Dat is de reden waarom sommige mensen worden geadviseerd om ook vitaminesupplementen te nemen. Sommigen ervaren een verhoging van hartkloppingen en bloeddruk, hiermee komt de toename van het risico op een beroerte of een hartaanval.

Als het gaat om het verliezen van vet, gaat er nog steeds niets boven goed oud hard werken en discipline. Zelfs de zogenaamde natuurlijke dieetpillen en kruidendieetpillen hebben effecten op sommige mensen, slechte. Het zweten en het volgen van een natuurlijk uitgebalanceerd dieet is nog steeds de beste manier om te gaan. Zorg voor een buddy om je te begeleiden en je te helpen bij je afslankprogramma. Dieetpillen kunnen slecht zijn, begrijp me niet verkeerd. Je zult moeten sporten en letten op wat je eet. In een mum van tijd ontmoet je de fittere, gezondere en zelfverzekerdere jij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in